fbpx

Huidverbeterende facials

Onze huid is het grootste orgaan wat we bezitten en heeft verschillende functies. Zo beschermt het ons tegen infecties en tegen UV-straling. Onze huid, en daarmee ons gezicht is het eerste wat iemand ziet en hierop wordt direct een (eerste) indruk gebaseerd. Jouw huid weerspiegeld namelijk jouw gezondheid. 

Dagelijks wordt onze huid aan verschillende vrije radicalen blootgesteld. Denk aan verontreinigde lucht, smog, make-up, roken, alcohol, medicijngebruik, UV-straling en stress. Een teveel aan vrije radicalen in ons lichaam kan er voor zorgen dat allerlei lichaamsprocessen worden verstoord. Waaronder een aantasting van ons bindweefsel, een aangetast bindweefsel verliest zijn elasticiteit en wordt daardoor slapper. De huid krijgt een doffe en grauwe aanblik, DNA raakt beschadigd en een versnelde huidveroudering wordt in de hand gewerkt. 

Dit is iets wat we natuurlijk niet willen. We willen dat onze huid blijft functioneren zoals hij dit moet doen. En we willen een normale/vertraagde huidveroudering in plaats van een versnelde! Dit zijn natuurlijk genoeg redenen om lief te zijn voor je huid. 

En lief zijn voor je huid doe je door regelmatig een huidverbeterende facial te laten uitvoeren. 

De huidverbetende facial is speciaal ontworpen om veroudering van de huid tegen te gaan en andere huidproblemen zoals onder andere acné, pigmentatie, grove poriën en roodheid van jouw huid te verbeteren. 

Nog even geduld, foto

Een huidverbeterende facial bij schoonheidssalon Moenie Wag ziet er als volgt uit: 

  • Voorafgaand de eerste afspraak krijg je een intake formulier via de mail. Door middel van dit intake formulier wordt jouw persoonlijke gezondheidssituatie in kaart gebracht. De huidverbeterende facials zijn voor iedereen geschikt. Het is echter wel belangrijk voor ons om te weten of je zwanger bent, borstvoeding geeft of chemotherapie of bestraling ondergaat en of dat je een peeling of laserbehandeling hebt ondergaan in de afgelopen 14 dagen. Dit wordt allemaal ondervangen door middel van het intake formulier. Mocht er iets in jouw persoonlijke gezondheidssituatie veranderen terwijl je al klant bent, geef dit dan aan want alleen dan kunnen we de behandeling hierop aan passen.
  • De behandeling zelf begint met een huidanalyse middels de OBSERV 520x. Verder op deze pagina kan je lezen wat dit inhoudt. 
  • Na de huidanalyse weten wij precies wat jouw huid nodig heeft en welke producten en technieken ingezet dienen te worden afhankelijk van jouw huidbehoefte. Producten die ingezet worden zijn van het merk Medik8 verder op deze pagina kan je lezen waarom wij werken met Medik8.
  • Een normale huidverbeterende facial begint met een dubbele reiniging van de huid, gevolgd door een manuele en enzymatische exfoliatie (verwijderen van de huidcellen van de bovenste huidlaag), een massage, masker en afsluitende producten zoals serums, een dagcréme en SPF.  
  • De huidverbeterende platinum facial is een exclusieve anti-aging facial of brightening (voor een doffe of gepigmenteerde huid) en begint met een dubbele reiniging, gevolgd door een enzymatische en mechanische exfoliatie, massage, platinum alginaten masker (wat zelfs over jouw ogen en mond kan wanneer je dit prettig vindt) en afsluitende producten met onder andere de liquid peptiden wat ook wel botox in een potje genoemd wordt omdat oppervlakkige lijntjes direct laat verwijderen.
 
Als het goed is ga je na de behandeling met een stralende huid en helemaal ontspannen naar huis. Eventueel kan je producten kopen in de salon zodat je thuis dit resultaat kan voortzetten maar dit is natuurlijk zonder enige verplichting.
 
Let op: ontharen van het gelaat, bovenlip of wenkbrauwen en verven van de wenkbrauwen of wimpers is niet in de behandeling inbegrepen. Dit dien je los bij te boeken wanneer je dit wenst. 
Nog even geduld, video

OBSERV 520x

 Kort samengevat maakt de OBSERV 520x het mogelijk om jouw huid de analyseren zelfs tot in de diepere huidlagen. Dit doet de OBSERV 520x doormiddel van 8 lichtmodi en 5 gezichtsposities alle huidkenmerken in 8 seconden haarscherp in beeld te krijgen. Deze 5 posities zorgen voor een overzichtelijk en volledig huidbeeld die zelfs de kleinste details en huidverbeteringen met een ongeëvenaarde helderheid zichtbaar maken.

Voor een maximaal resultaat van de huidanalyse wordt je verzocht om met een schoon gelaat (zonder make-up, dagcrème of andere producten) naar de afspraak te komen.

Sommige klanten ervaren dit als confronterend omdat de huid volledig in kaart gebracht wordt maar een heel groot voordeel hieraan is dat de behandeling compleet op jouw huid kan worden aangepast. Zo krijgt jouw huid precies wat deze nodig heeft en gaan we de huid niet behandelen met producten wat deze niet nodig heeft. 

Zo kunnen we samen werken aan een 100% stralende, mooie, jonge en vooral gezonde huid!

Prijzen:

Huidverbeterende facial aangepast op jouw huid

Duur behandeling: 60 minuten

€ 77,50

Huidverbeterende platinum facial 

Duur behandeling: 60 minuten 

€ 96,50

Wordt aangeraden wanneer je wilt werken aan huidveroudering, doffe huid of pigmentatie

Let op: ontharen van het gelaat, bovenlip of wenkbrauwen en verven van de wenkbrauwen/wimpers is niet in de behandeling inbegrepen. Dit dien je los bij te boeken wanneer je dit wenst. 

Medik8

Bij schoonheidssalon Moenie Wag wordt gewerkt met de producten van Medik8. De reden hiervoor is omdat zij zowel prachtige resultaten bieden als een heerlijke ervaring. De producten zijn parfum vrij maar ruiken heerlijk (geen aanwezige maar prettige geur).

Medik8 is daarnaast:

  • Volledig hormoonverstoorende stoffen vrij.
  • Volledig schoon en huidveilig zo bevatten de producten ook geen SLS, parabenen en sulfaten. 
  • Vegan (en daarom natuurlijk ook niet getest op dieren).
  • Vrij van microplastics.
  • Hun verpakkingen zijn gemaakt uit gerecyclede materialen. Dit is de reden dat de verpakkingen niet perfect wit zijn maar iets grijzig zien. 

Medik8 is een innovatief merk wat continue kritisch naar hun eigen producten kijkt en blijft verbeteren waar mogelijk. 

Buiten bovengenoemde punten omvat Medik8 nog veel meer maar dit zijn de punten waar schoonheidssalon Moenie Wag veel waarde aan hecht. 

CONTACT GEGEVENS

Vughterstraat 53

5211 EX ‘s-Hertogenbosch 

06-83306820

info@moeniewag.nl

 

KVK: 73859699

BTW-nummer: NL002334472B25

OPENINGSTIJDEN

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00 – 18:30 uur

Woensdag

10:00 – 18:30 uur

Donderdag

12:00 – 21:00 uur

Vrijdag

10:00 – 18:30 uur

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Op aanvraag

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA