fbpx

Over ons

''moenie Wag vir ander om jou gelukkig te maak nie. kies jou eie geluk.''

Nelson Mandela

Vertaald: Wacht niet tot een ander jou gelukkig maakt, kies voor je eigen geluk.

Moenie Wag is een beautysalon waarbij persoonlijkheid, kwaliteit en bereikbaarheid in een hoog vaandel staan. Een salon die zich als stoer maar vrouwelijk defineert en waar iedereen welkom is!

Kom je een beautybehandeling laten doen omdat je ’s ochtends niet meer zo lang voor de spiegel wilt staan? Je bent welkom! Kom je een beautybehandeling laten doen zodat je zelfvertrouwen een extra boost krijgt of je nog mooier wilt worden dan je al bent? Je bent welkom! Jong (vanaf 18 jaar) of iets meer ervaring 😉? Iedere leeftijdscattegorie is meer dan welkom! Man of vrouw? Je bent welkom! Het maakt niet uit welke afkomst je hebt of welke taal je spreekt. Je bent welkom!

Maar wie is nou eigenlijk het gezicht achter Moenie Wag? Waarom heet het bedrijf eigenlijk Moenie Wag en wat betekent het nou eigenlijk? Dat lees je hieronder op deze pagina.

Moenie Wag is opgericht door Monika Damen. Tijdens haar studie tot HBO verpleegkundige heeft zij een kleinschalige wimpersalon aan huis opgezet als waarin zij in haar vrije tijd wimperbehandelingen uitvoerde. Deze salon bestond onder de naam MOONS Lashes. Al snel vroegen haar vaste klanten of zij alsjeblieft niet ook wenkbrauw behandelingen wilde gaan uitvoeren.Via die manier hoefde ze nog maar naar een adres voor het complete plaatje. Bij Monika is de klant koning dus daarom is zij meerdere cursussen gaan volgen zodat zij ook wenkbrauw behandelingen kon uitvoeren en het gelaat kan ontharen door middel van verschillende technieken.

Bij Moenie Wag loop je altijd blij de deur uit

passie

Monika kwam er al snel achter dat zij met veel passie in haar eigen salon werkt en dat dit contact met de klanten haar heel gelukkig maakt. Dit is iets anders dan tijdens haar werk als verpleegkundige waarbij de patiënten vaak niet blij waren om haar te zien, omdat dit betekent dat er iets aan hun gezondheid mankeert. In de beautysalon kiezen klanten ervoor om door Monika geholpen te worden en lopen ze vaak nòg blijer naar buiten dan dat ze naar binnen kwamen lopen.

covid 19

Tijdens de COVID-19 crisis in 2020 ging haar reis naar Zuid Afrika niet door. Een reis die ze ontzettend graag wilde maken omdat zij een liefde heeft opgebouwd voor dit land door alle reisprogramma’s en reisblogs die ze gelezen had. Monika is de opleiding tot verpleegkundige gaan volgen omdat zij graag mensen blij wilde maken. Monika dacht namelijk dat wanneer zij mensen kon helpen met hun gezondheid dat dit het ultime geluksgevoel zou opwekken bij de patiënt. Tijdens de COVID-19 crisis werd er van haar als verpleegkundige veel gevraagd. En ondanks dat ze met alle liefde deze tijd in het ziekenhuis gewerkt heeft, kwam ze erachter dat het werk in de verpleging dus niet haar passie is. Het bleek, door verschillende factoren, niet mogelijk om patiënten het gevoel te geven, die zij klanten in haar salon wel kon geven. Zij kon hun met veel pijn in het hart niet zo gelukkig maken zoals ze zou willen.

Knopen doorhakken

De knoop werd doorgehakt en ze heeft de keuze gemaakt om haar fulltime baan als verpleegkundige op te zeggen om fulltime voor zichzelf te gaan werken. Ze is nog meer cursussen en opleidingen gaan volgen. Ook is ze mee gaan doen aan wedstrijden wat haar niveau naar een nog hoger level heeft getilt. MOONS Lashes was niet meer gepast omdat ze veel meer doet dan alleen wimperbehandelingen. De nieuwe naam werd snel geboren. Moenie Wag, ook wel wacht niet, in het Zuid Afrikaans. Een boodschap naar Monika zelf om haar droom achterna te gaan jagen en niet langer te wachten. Een boodschap naar haar klanten die vaak al heel lang iets willen maar dit zichzelf in veel van deze gevallen niet gunnen. Wacht niet, Moenie wag! 

Beeldmerk Moenie Wag vierkant

logo

Misschien vind je dit ook nog interessant om te weten: In het logo van Moenie Wag is een libelle (in het engels Dragonfly) opgenomen. De Dragonfly staat voor een pad naar een nieuwe wereld. Ze gaan over een transformatie en verandering in perspectief, energie, potentieel, vermogen, kracht en evenwicht. Ze navigeert met elegantie en gratie. Daarnaast zijn ze de bewakers van dromen, ze inspireren spiritualiteit en creativiteit. Dragonflies herinneren ons eraan dat alles mogelijk is!

CONTACT GEGEVENS

Vughterstraat 53

5211 EX ‘s-Hertogenbosch 

06-83306820

info@moeniewag.nl

 

KVK: 73859699

BTW-nummer: NL002334472B25

OPENINGSTIJDEN

Maandag

Gesloten

Dinsdag

10:00 – 18:30 uur

Woensdag

10:00 – 18:30 uur

Donderdag

12:00 – 21:00 uur

Vrijdag

10:00 – 18:30 uur

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Op aanvraag

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA